30 Eylül 2014 Salı

Market Glory Temel Bilgiler


Profil Bilgileriniz                                   

Energy:
Oyundaki enerjimizdir. En fazla 100 en az 1 olur. Enerji temel olarak fightlardan aldığımız parayı etkiler.Fightlardan gelen para enerjimizin yüzde 10'u kadardır.
Örneğin; enerjimiz 20 ise yapacağımız fighttan gelecek para 2 TRY dir.
Enerji; saatte %5
          yaptığımız her  fightta %10
          yaptığımız workte ise %50 azalır.



-Enerji arttıran ürünler- 

Süt (Milk):24 saatte bir kez kullanabilirsiniz.Sütü Local Markets bölümünden Dairy sekmesinde bulabilirsiniz. 3 çeşit süt vardır.

Low quality(düşük kalite) 1 enerji
Normal quality(normal kalite) 3 enerji
High quality(yüksek kalite) 5 enerji verir.
Tavsiyem high quality almanız sizin için daha avantajlıdır.

Gazete (Article):Günde en fazla 10 tane kullanabilirsiniz.Gazeteleri Home bölümünde ortadan aşağı tarafta bulabilirsiniz. Her  bir gazete 0.3 enerji verir. Toplamda 3 enerji elde edersiniz.
Ana Yemek (Cuisine products):Günde 4 kez kullanabilirsiniz.Yemeği Local Markets bölümünden Cuisine products sekmesinde bulabilirsiniz.Yemeğin, süt gibi 3 çeşidi vardır. High quality kullanmanız daha avantajlıdır.
Yemek oyun tarafından otomatik olarak  03:15, 09:15, 15:15, 21:15  saatlerinde kullanılır.Yani bu saatlere yakın bir zamanda alın ki saati geldiğinde kullanabilesiniz.

Kahve (Coffee): İstediğiniz zaman ve istediğiniz kadar alıp kullanabilirsiniz.Kahveyi Local Markets bölümündenCoffee sekmesinde bulabilirsiniz. Yine bunun da 3 çeşidi vardır.

Şarap (Wine):Günde 1 kez kullanabilirsiniz.Şarabı, Local Markets bölümünden Wine sekmesinde bulabilirsiniz.En fazla 25 enerji verir.

Evler (Real estates):30 gün boyunca kullanılır.3 çeşidi vardır.Houses günde 7 enerji, Villas günde 20 enerji, Palaces ise günde 35 enerji verir. Verdikleri enerjiler 24 saate bölünür ve her saat bölünen kadar enerji verir.Örneğin; Palaces 35 enerji veriyor. 35/24=1.45. Palaces alırsanız her saat size 1.45 enerji verecektir. Local Markets bölümünden Real Estate sekmesinde bulabilirsiniz.

Kıyafet (Clothes):10 gün boyunca kullanılır.10 çeşit kıyafet vardır.3 çeşidi vardır.Süt,yemek,kahve gibi kalitesine göre 1-3-5 enerji verirler.Ve verdikleri enerji evler gibi 24 saate bölünür.Ve her saat o kadar enerji verir. Local Markets bölümünden Clothes sekmesinde bulabilirsiniz.


Peynir (Cheese): Günde 10 kez kullanabilirsiniz.50 enerji verir.               

Experience(Deneyim):

Günlük work yaparak artar.Oyuna para yatırarak da experience puanı alabilirsiniz.Sınırı yoktur.20 Euro'ya 100XP(ayrıntı için tıklayın) başlangıç paketini almanızı tavsiye ederim.Work yaptıktan sonra aktif oyuncunuza(active referral) göre experience(deneyim) puanınız artar.Experience(deneyim) günde yüzde 0.3 azalır.
referral - 0.7 puan artar (günlük)
1 referral - 1 puan artar (günlük)
2 referral - 1.5 puan artar (günlük)
3 referral - 2 puan artar (günlük)
4 referral - 2.5 puan artar (günlük)
5 ve daha fazla referral- 3 puan artar (günlük)



Knowledge(Bilgi):Kitap alarak artar.Oyunun ileriki seviyelerinde gerekli olacaktır.

Productivity(Verimlilik):

 Sizin üretkenliğinizdir. Arttıkça Work(iş) ile work bonusundan alacağınız para artar.
Productivity;energy,experience ve knowledge bu üçünün ortalamasıdır.
Yani; 
( Energy + Experience + Knowledge ) / 3 = productivity.
Oyunda productivity oldukça önemli yer tutar.




Beni ekleyebilirsiniz. Refim olanlara her türlü konuda yardımcı olacağım hep birlikte kazanalım. Emeğimizle kazanmak için.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder