30 Eylül 2014 Salı

MarketGlory Fight

Burada Sizlere Oyunda Fight Menüsünün Altındaki
Referral Fights
Arena
Wars
Fight History
Medals Fund 

sekmelerini anlatıcam.

1) Referral Fights: Referal savaşlarıdır. Her gün saat 01:00' de (gece) açılır. Oyuna getirdiğiniz üyeler sizin refiniz olarak 90 gün boyunca sizin olur. 90 günün sonunda sizin refiniz olmaktan çıkar. Refiniz olarak kalması için 0.8 euro verip bu kişiyi refiniz olarak bağlayabilirsiniz.
Eğer bağlamazsanız bu oyuncu 01:00 de saldıraya açık hâle gelir ve saldıran kişinin 1 gün boyunca refi olur. Siz de başkalarının kendisine bağlamadığı oyunculara saldırarak 1 gün boyunca refiniz yaparsanız. Eğer iyi bir oyuncu düşürürseniz 0.8 euro verip kendinize bağlarsanız.
Gece 01:00 dışında aşağıdaki gibi  "trainer" isminde bir oyuncu gözükür. Bu zamanlarda normal 10 tane fightınızı yaparsınız. Tranier' a karşı her zaman kazanırız. Zaten sistem tarafından koyulmuş deneme oyuncudur.



2) Arena: Bir çeşit fight yani savaş türüdür. Arenaya katıldığınız zaman günlük olarak euro kazanırsınız. Arenada her gün 00.00 ' da katılan oyunculara euro dağıtılır ve saldırı yapmaları ve almaları aktifleşir. Arenadaki oyunculara saldırı yaptığınızda yenerseniz, oyuncunun rütbesine göre puan kazanırsınız. Aynı şekilde başkaları size saldırırsa puan kaybedersiniz. Arenada puanla rütbe sistemi vardır. Yani puanınız arttıkça rütbeniz yükselir ve rütbeniz yükseldikçe arenadan alacağınız günlük euro artar. Her oyuncunun rütbesine göre saldırı alma sayısı vardır. Örnek olarak Novice 3 olan bir oyuncu günde fazla 3 saldırı alır. Tüm rütbelerin gerekli puanları, günde kaç tane saldırı alabileceği, her saldırıda kaç puan kaybettiği Arena sekmesinin Bonuses kısmında yazar. Oradaki rütbelerin üstüne gelirseniz görürsünüz.
Arenaya Katılmak İçin Gerekenler: Arenaya katılmak için, arena saatinden (00.00'dan) önce 1 adet attack weapon (atak silahı) ve 1 adet defence weapon (defans silahı) almalısınız ve enerjiniz en az 5 olmalıdır. Silahları Local Market bölümünde Weapons sekmesinde bulabilirsiniz. Bir adet high quality Knife(atak silahı) ve Glasses(defans silahı) almanız yeterlidir.
Enerji yükseltmek için ise Local Market bölümünde Food sekmesine tıklayın High quality süt almanız yeterli olacaktır.Enerjinizin daha fazla olmasını isterseniz 10 tane gazete de alabilirsiniz.
Silahları ve sütü 23:15 ile 23:59 arası alın ki enerjiniz düşmesin.
Arenada önemli olan enerjinizin yüksek olmasıdır. Az önce de dediğim gibi enerjinizi süt ve gazete alarak yükseltin.Saat 00:00 olduğu anda oyuncuların saldırı alma hakkı yenilenir.
Yeni başladığınız için arka sayfalardaki Novice 1-2-3 rütbeli oyunculara saldırın.
Oyuncunun isminin altında 
Attacked 0 of 2, Attacked 0 of 3   yazan kişilere saldırın. Karşılarında Preview kısmı vardır ona tıklayın. Daha sonra gelen sayfada kendi attack pointinize ( atak puanınıza) bakın ve karşıdaki kişinin defence pointine ( defans puanına) bakın sizin puanınız yüksek ise saldırın bu sayede savaşı kazanırsınız ve saldırdığınız kişinin rütbesine göre puan alırsınız.Örneğin " Novice 2 " ise 2 puan kazanırsınız.

3) Wars: Ülke savaşlarıdır. Ülkenize savaş açıldığı zaman savaşa katılabilirsiniz. Savaşa katılmak için en az 1 tane atak silahı ve defans silahınız olmalıdır.Enerjiniz de en az 20 olmalıdır.
Savaşa Fight sekmesindeki Wars bölümünden Join War botununa tıklayarak katılabilirsiniz.

Savaşa katıldığınızda ilk saldırınızda 10.000 damage (hasar,güç) vurursunuz. Bu ilk vuruş en etkili vuruştur diğer vuruşlarınızda damageniz azalacaktır.
Birden çok silahınız varsa enerjiniz çok yüksekse üst üste vuruşlar yapabilirsiniz.
Vurduğunuz damageye göre madalya kazanırsınız.Madalyalar rütbetinizi arttırır ve isterseniz madalyalar satarak da para kazanabilirsiniz.


4) Fight History: Fight(kavga) geçmişinizdir. Daha önceki yaptığınız fightların hepsine buradan ulaşabilirsiniz.

5)Medals Fund: Savaşlardan kazanılan madalyaların ülke puanlarının, madalyanın satıldığı bölümdür. Kazandığınız madalyaları buradan satabilirsiniz.


Beni ekleyebilirsiniz. Refim olanlara her türlü konuda yardımcı olacağım hep birlikte kazanalım. Emeğimizle kazanmak için.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder